Србија

Настао хаос! ДАЧИЋУ ЈЕ БОЉЕ ДА ЋУТИ: Бане Ивковић се разгоропадио у јутарњем, па скресао све! Он је део Мирине екипе која је…

БЕОГРАД – Бранислав Бане Ивковић, некадашњи високи функционер СПС, гостовао је јутрос на телевизији поводом емитовања серије Породица која је изазвала велико интересовање за сада већ историјске догађаје од пре 20 година – хапшење Слободана Милошевића.

Он је у гостовању на ТВ Пинк као актер тих догађаја говорио шта се дешавало у Вили Мир на Дедињу, у дому Милошевића, у најкритичнијим тренуцима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На опаску водитеља да је Ивица Дачић рекао да је држава платила серију у којој се исмевају Слоба и Ђинђић, Ивковић је одмах подигао тон:

– А кажите Ивици Дачићу зашто је држао градски одбор у време кад је цела Србија знала да сам ја за говорницом рекао шта се догађа пред Слобином вилом и повео свих 37 посланика… Он је наставио себе да бира за председника ГО и своје потпредседнике и тек је онда дошао и после сликања нестао! Где је нестао, нека каже а ја знам где је отишао!

– Боље му је да ћути, боље нека ћути! Он је део оне екипе коју је Мира Марковић наместила да ме избаци из СПС јер је она желелеа да влада са СПС – рекао је видно узрујан Ивковић.

– Он је са тим истим ДОС направио владу 2004, са тим истим Коштуницом који нас је највише слагао – рекао је Ивковић ког је помен Дачићевог имена начас избацио из такта.

– Ја Зорана разумем, он се правдао економским интересима а Колин Пауел је наредио да Слобу испоруче – рекао је Ивковић и додао: А Коштуница нас је примао и обећао да га неће испоручити… Ја сам пред 100.000 људи рекао да имам обећање… Један дечко ме на раменима држао тада и молио сам људе да се разиђу – присетио се Ивковић догађаја од пре две деценије.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/СЂП