Свет

Настао хаос! РУСКИ ДРОН КАМИКАЗА РАЗНЕО МОЋНИ БАЈРАКТАР, ТУРСКА ПОБЕСНЕЛА! Снимак је објављен на телевизији, Анкара на ногама!

Русија је разљутила Анкару показујући снимке на којим се види како њен ултрапрецизни дрон камиказа „Ланцет“ уништава турску беспилотну летелицу „Бајрактар ​​ТБ2“ путем „Ланцета“, ултрапрецизне беспилотне летелице-камиказе

Видео је објављен са информацијама да су руски „Ланцети“ способни да успешно погађају не само копнене и морске циљеве, већ и да уништавају летелице, укључујући и непријатељске дронове.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реч је заправо о анимацији и симулацији принципа деловања руске беспилотне летелице против ваздушних циљева, од којих је један био турски УАВ за извиђање „Бајрактар ​​ТБ2“. Дрон камиказа, чим региструје мету одмах креће у напада, што је приказано у демо видеу објављеном на руској телевизији.

Стварна ефикасност употребе таквих беспилотних летелица против непријатељских беспилотних летелица и даље је непозната, међутим, коментари у медијима и на мрежама говоре да је Турска веома љута због демонстрације уништења турске беспилотне летелице, иако није било званичних изјава Анкаре.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс