Србија

Настао хаос! ВЕЉА БЕСАН НА ТИЈАНУ АЈФОН! Беливук полудео када је сазнао да га је старлета одрукала!

Окорели криминалац Вељко Беливук свестан је да су му неки од његових сарадника окренули леђа, а посебно је побеснео када је чуо да је Тијана Ајфон била саслушана у СБПОК.

Вељко Беливук, звани Веља Невоља на ивици је нервног слома јер је схватио да му нема спаса и да ће вероватно бити доживотно на робији! Беливук преко медија прати све што се пише о њему и свестан је да полиција има чврсте доказе за монструозне злочине које су починили он и његова криминална група.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Инсајдер из Централног затвора, који је свакодневно у контакту са Беливуком открива да овај помно прати медијске извештаје и да је у току са свиме што се дешава „напољу“.

– Веља се физички добро држи, али је приметно да је из дана у дан све тањи са живцима. Зна да неће скоро бити на слободи, што му најтеже пада, али посебно га погађају информације да су његови сарадници и пријатељи спремни да сарађују с полицијом. Вероватно је био потпуно уверен да је свима утерао страх у кости и да нико неће смети да сведочи против њега, а онда се све то преко ноћи окренуло након што су сви похапшени – каже саговорник Информера.

Вођа навијачке групе „Принципи“, која му је била параван за најстрашније злочине, бурно је реаговао када је видео да је саслушана старлета Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон. Она је дала исказ јер је била верена с Вељиним кумом и сарадником Мирославом Тадићем Миксом, који је такође ухапшен заједно са Беливуком.

– Беливук зна шта је све Тијана испричала у полицији и зна чак и да је прошла полиграф. Он је свестан да Ајфонка није била упућена у злочине клана, они су је, наводно, само понекад користили за неке курирске задатке али је тог дана, након Тијаниног сласлушања, из само њему познатих разлога побеснео и оптужио старлету да је лагала неке ствари када је причала о њему. Тврдио је да је Максимовићева прошла на полиграфу само зато што јој нису постављали права питања. Нисам сигуран на ша је мислио – истиче извор из ЦЗ.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс