Спорт

НЕМА КРАЉА, НЕМА ТИТА, САД СЕ ЗА СВЕ ГЛИШИЋ ПИТА: Мере не важе за халу у Убу, пуна публике а Кризни штаб ћути (ВИДЕО)

Одбојкашице Уба први пут су у историји освојиле титулу првака Србије, победом над ТЕНТ-ом из Обреновца, а и даље се прича о публици.

Уб је у петом мечу финала савладао ТЕНТ из Обреновца са 3:2, по сетовима 25:15, 25:21, 19:25, 18:25 и 15:11, после 116 минута игре, а трибине су биле пуне до последњег места.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док је присуство публике забрањено на свим спортским догађајима, у Убу ово правило очигледно не важи.

Забрањено је организовано окупљање више од пет људи на отвореном и у затвореном простору, али је трибина, која се углавном није налазила у кадру, била пуна.

То је све виђено и у директном ТВ преносу, многи су се запитали како је ово могуће, брзо су добили одговор, попут Данила Икодиновића.

„Да ли је премијерка приметила да се 5. утакмица финала женског плеј-офа јуче одиграла пред пуним трибинама у Убу? Не знам колико прима хала, рекао бих не мање од 1.000 људи. Смета еколошки протест, пуна хала не. Има хала добру вентилацију. Одбојка је у питању, нисам навео. Премијерка сигурно тешко живи, па није имала времена да се бави женском одбојком за разлику од људи који лепо живе и баве се тривијалном ствари, екологијом, тј боре се за здравији живот који се тиче свих нас“, саркастичан је био Икодиновић.

Све је дозволио председник ИО СНС Дарко Глишић, председник општине Уба.

На појединим раније одиграним мечевима Уба могло се видети да има велике следбенике, који носе мајице са натписом „Нема краља, нема Тита, сад се за све Глишић пита“.

Играчице су га носиле на рукама, био је редовно у крупном кадру телевизијског преноса, а све је завршено тако што су одбојкашице и стручни штаб носили мајице са његовим ликом и круном на глави.

Извор: Нова