Србија

Објаснио све! ЛОНЧАР ОТКРИО ЗАШТО МЛАДЕ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ НИСУ ХТЕЛЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ, а ово је права истина о АстраЗенекиним вакцинама!

Нема потребе за обавезном вакцинацијом, јер имамо довољно вакцина и заинтересованих за вакцинацију, а и довољно вакцинисаних здравствених радника, изјавио је вечерас министар здравља Златибор Лончар

Он је гостујући на РТС рекао да је и раније било довољно вакцинисаних лекара, али је проблем био недовољног броја вакцинисаних младих медицинских сестара, које су се плашиле да неће моћи да имају потомство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лончар је нагласио да је тај проблем решен након разговора који су обављени са медицинским сестрама у којима их ме објашњено да нема никаквог доказа да вакцина изазива стерилитет.

Најприсутнија вакцина у свету, Британија сигурно не жели лоше својим грађанима

Говорећи о случајевима стварања крвних угрушака после вакцинације цепивом британско-шведског произвођача „Астра-Зенека“ и појединим земљама које су ограничиле њену употребу, Лончар је рекао да само треба узети у обзир податак да је у Енглеској дато нешто мање од 30 милиона тог цепива и да је то вакцина која је најприсутнија у свету.

– Зар мислите да би Британци сами себи желели да учине нешто лоше – додао је Лончар.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс