Србија

ОБЈАВЉЕН СНИМАК ДРАМЕ У БЕОГРАДУ: Деца се играју, из црног аутомобила их посматрају, па им прилази жена (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

НА снимку са надзорне камере која је покривала део улице где су се играла деца у Алтини прошле недеље виде се дечаци који се играју и црни аутомобил који је у њиховој близини стајао два сата.

Из аута је после неколико сати изашла жена која је причала с децом, дала им новац и покушавала да их наговори да уђу у кола. Родитељи из овог дела Земуна су у страху јер нису сигурни шта је жена хтела од деце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Срећом, ту је било и старијих дечака, па нико од млађих није ушао у кола.

Како је раније рекао један од очева деце која су се играла и који је и алармирао полицију, жена је дала исказ у полицији. Према његовим речима, наш закон не препознаје такву ситуацију као опасну, а жена ће, највероватније, остати некажњена.

Мотиви које је имала остају нејасни. Децу је звала да уђу у аутомобил да се угреју, да попију сок, једном од њих је дала новац, а како се види на снимку, возила је и тротинет једног од њих.

– Ту је било седморо деце разних узраста. Тај ауто је стајао два пуна сата паркиран наспрам њих и ништа се није дешавало. Око 20 сати је двојици најмлађих пришла жена, то су били мој син који је други разред и његов друг из одељења… Пришао им је и мој средњи син и све време био ту.

Она није била непријатна… Али у једном тренутку је почела да прича да је јако тужна, да има неку тужну причу, јер јој је преминуо прјатељ и сада је са једним Турчином ту. У неколико наврата им је рекла „Ајде, дођите на сок, ‘ајде да се угрејете, да се провозамо мало“.

То је све прича коју су ми испричала деца, ја нисам био тамо – испричао је Небојша, отац двојице дечака који су се играли.

Извор: Телеграф.рс

Ознаке