Здравље

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Доктори издали УПОЗОРЕЊЕ за све људе изнад 40 година: Одмах престаните са узимањем ових таблета!

Сви знамо да многи људи данас користе ибупрофен за готово сваки симптом или болест. Главобоље, зубобоље, болови у леђима и слично само су неки од услова због којих људи користе ибупрофен.

Доктори су они који стално усмеравају своје пацијенте да користе све више и више таблета, али бол не нестаје. Барем не за стално. Након одређеног временског периода, будимо се с том истом главобољом или истим болом у врату. Још једна лоша ствар је да би се, уколико сте дужи период живота користили тај лек, то могло бити штетно за наше здравље. Преко 40. године, овај лек може бити токсичан за ваш срчани мишић!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Само размишљање о томе је застрашујуће. Зато ћемо вам представити једну алтернативу која вам може помоћи да решите свој проблем и што је најбоље, састојци су сви природни!

Куркума вам нуди сигурнији и природан начин за ублажавање болова. Ова биљка има лековита својства и за скривене и јако изражене боли. Куркума је главни део азијске медицине и већ се препоручује пацијентима хиљадама година у Азији.

Може се изворно наћи као биљка, али можете је пронаћи у облику праха. Куркума је позната да помаже у више од 600 здравствених проблема!

Помешајте једну кашику куркуме у праху, једну шољицу меда и сок од једног исцеђеног лимуна у чаши. Умешајте комбинацију дрвеном кашиком.

Додајте чајну кашичицу ове мешавине у шољу топле воде или чаја и пијте овај коктел три пута дневно, а резултати ће се појавити у рекордном времену. Сигурно ћете бацити ибупрофен врло брзо након што пробате ово.

 

 

 

 

 

 

Извор: Политика Експрес