Здравље

Обратите пажњу! ОВО ЈЕ НАЈМОЋНИЈИ ПРИРОДНИ ЛЕК НА СВЕТУ! Доказано убија све болове за 2 минута, а може да излечи цело тело!

Фото: Pixabay.com

Најчешћи проблем током године јесу болови у мишићима и зглобовима, настали услед изненадне повећане активности, као и сува кожа, због знојења и утицаја УВ зрака

Ми вам предлажемо да испробате једно од најбољих решења – домаћи магнезијумов лосион, односно уље магнезијума, које може да реши све те проблеме у једном потезу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Као што можда већ знате, магнезијум је кључни минерал у људском телу, који је неопходан свим ћелијама у телу, како би могле да функционишу. Чак 300 хемијских процеса у телу захтева присуство магнезијума, што значи да морамо да га уносимо у довољним количинама сваког дана.

Ово су неке од функција магнезијума у телу:
– Поправља здравље костију
– Регулише ниво енергије
– Поспешује апсорпцију витамина Д из сунца
– Убрзава зацељивање рана
– Ублажава упале
– Стимулише циркулацију
– Снижава ризик од дијабетеса

Ипак, иако је веома важан, због неправилне исхране многи људи не уносе довољно магнезијума. Ви почните што пре, јер његов недостатак има озбиљне последице.

Осим исхране, постоји још један начин да унесете магнезијум у тело, и то пречицом – кроз кожу. Овом методом сигурно ћете задовољити препоручени дневни унос (за жене 280-300 мг, за мушкарце 270-400 мг), а за то вам је потребна само кључала вода и магнезијум хлорид.

Доктор Норман Шели, амерички специјалиста за холистичку медицину, спровео је истраживање, приликом којег су учесници сваког дана на кожу наносили домаћи лосион од магнезијум хлорида.

После само четири недеље, 75 одсто учесника имало је већи ниво магнезијума у телу!

Рецепт за домаћи магнезијумов лосион (уље)
Састојци: 3 кашике кључале воде, пола шоље магнезијум хлорида

Припрема и примена: Све што треба да урадите јесте да помешате воду са овим моћним прахом и нанесете на кожу! Помоћу овог лосиона, можете да се ослободите болова у костима и мишићима- само утрљајте лосион на болно место и сачекајте 2-3 минута. Бићете одушевљени резултатом!

Исту смесу можете да користите за редовну негу коже тела, уместо стандардних крема пуних хемикалија, само овој смеси додајте и шеа путер.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: информер.рс

Ознаке