Србија

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА ДАРКА ЛАЗИЋА: После прича да је нестао открила да ли га полиција тражи

Мајка Дарка Лазића, Бранка, огласила се за медије након писања домаћих медија како је певач нестао и не јавља се полицији.

– Ма то није истина. Он тренутно није кући, отишао је код Марине, она је тамо у Пећинцима код њених, уопште га није ни тражила полиција, не знам о чему се ради. А за ауто сам читала и ја, не знам уопште о чему се ради, то је Ана требало да среди ако је ауто већ на њу, под њеним именом, што га она није средила ако је то све истина – рекла је Бранка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Ана Севић добила је позив од полиције како би разјансила због чега се на аутомобилу „мерцедес ЦЛК“, који се води на њу, налазе таблице од другог аутомобила, тачније „југа“, сазнаје Курир.

Забуна око аутомобила и таблица настала је када су полицајци са Звездаре још у новембру прошле године у рутинској контроли проверили „мерцедес“, који је био паркиран на улици. Како у том тренутку у возилу није било возача, службеници су провером таблица утврдили да оне не припадају том ауту.

– „Мерцедес“ је тада по налогу полиције пребачен на паркинг полицијске станице. Након тога је утврђено да је власник тог „мерцедеса“ Ана Севић – објашњава наш извор и додаје да је она због тога позвана у полицију.

Севићева је пре неколико дана дошла у станицу и објаснила да је тај аутомобил продала пре неколико година.

– Тај ауто ми је купио бивши супруг, Дарко Лазић још 2014. године. Ја сам га у договору са Дарком продала 2016. године. Човека, који је купио ауто од мене, знам као „Никола Црни“. Ништа више о њему не знам – рекла је певачица у полицији.

Извор: Курир.рс/С.М./Пинк.рс