Србија

Огласио се Палма! НЕКО МОРА У ЗАТВОР – ИЛИ МАРИНИКА, ИЛИ ЈА! Ево шта је имао да поручи свима!

Фото-: јутјуб

Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма јутрос се самоиницијативно јавио у Више јавно тужилаштво у Јагодини поводом оптужби Маринике Тепић

– Све што је рекла Мариника Тепић на јучерашној конференцији за новинаре је лаж, чак су и сакрили њиховог „заштићеног сведока“, а ја ћу сада да вам покажем зашто су га сакрили и зашто је тај који је изнео лажи против мене „заштићени сведок“ Ђиласа и Маринике Тепић и који је упао насилно у РТС, што говори да се ради о човеку који се не плаши – изјавио је на данашњој конференцији за новинаре председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, који је затим новинарима појаснио слике које су презентоване на данашњој конференцији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На сликама се види човек који је све лагао о мени у истом џемперу на два догађаја. Један је када је снимљен како лаже о мени, а други догађај у истом џемперу је био на јучерашњој прослави две године постојања партије Драгана Ђиласа. На следећој слици видите тог човека приликом насилног упада у РТС, а следећа слика је са Вуком Јеремићем, пошто је прво био у његовој партији, а онда је прешао код Ђиласа. Мислио је пошто Ђилас има огромне паре, да ће му дати неки новац. Што му бре Ђиласе не купи два џемпера да их промени на тим догађајима. То су материјални докази о томе ко је човек који је јуче лагао о мени – рекао је Марковић и додао:

Неко ће морати у затвор – или Мариника или ја!

– Ја сам јутрос био у Вишем тужилаштву у Јагодини и тражим да се испитају сви наводи Маринике Тепић и тог који се наводно плаши, а улази у РТС и силом разбија врата са Ђиласом. Они треба да објасне ко су та деца, ко су те девојке, које су то жене које су наводно биле на тим местима које они помињу и да се ту десило то што су они навели. Одговорно тврдим: све је чиста лаж! Због овога неко мора у затвор, или Мариника Тепић или ја. У затвор ће ићи онај ко лаже. Мариника Тепић ће морати све да докаже – рекао је Марковић.

Према његовим речима, жене које су запослене у јавном сектору у Јагодини, односно већина њих, ће тужити Маринику Тепић, јер је она изјавила на једној телевизији како те жене добију „мој број телефона, па се јаве за дружење, а онда која се наводно добро дружи добије посао“.

– Све жене које раде у оквиру локалне самоуправе ће тужити Маринику Тепић. Ово је покушај да се девалвира све оно што сам ја радио у овом граду од 2004. године и да ме уваљају у блато. Неће успети у томе, али мораће да објасне све што су причали и да дођу ти које помињу, али нема ко да дође, јер је све чиста лаж – истакао је Марковић.

– Ја имам три унуке и да им неко уради то што наводе да сам ја урадио, ја би то завршио по хитном поступку. Ако је то тако, а није, имају ли та деца родитеље. Што, не смеш да се бориш за своје дете. Све је чиста лаж и намештаљка. Али не могу тим лажима да успоре мој публицитет и Србија врло добро зна да сам ја домаћин и да такве ствари никада у животу не бих ни помислио. Осуђујем све оне који се тако односе према деци и малолетним лицима. Много ставки има које треба да објасни Мариника Тепић и њен газда Ђилас – поручио је Палма, уз опаску да је замолио Тужилаштво да убрза процес, јер је јавност узнемирена.

– Желим и да пошаљем поруку Ђиласу, да, ако је он то радио када је био градоначелник и мисли да то сви раде, грдно се преварио. Па показују слике ресторана „Тигар“ у Јагодини и хотела „Алфа“ у Кончареву и кажу да је то мој хотел. То нити је мој хотел, нити се у тим објектима било шта дешавало што они наводе. Па показују неке зграде где се наводно нешто дешавало. Све је чиста и ноторна лаж и мораће све то да доказују. Али Ђиласу неће бити тешко да плати, јер има паре, али више неће моћи да лажу грађане Србије. Све што су рекли су тешке измишљотине. Сам сам отишао јутрос у Тужилаштво, пријавио се и очекујем да већ од сутра крене истражни поступак и да се тај поступак брзо заврши. Ко лаже мора да иде у затвор – рекао је Марковић.

Што си чекао, Браниславе?

Овде има много тога што мора да објасни Мариника Тепић и тај њен заштићени сведок са брадом, који помиње 2010. и 2011. годину, додао је Марковић.

– Што си чекао, што нису одмах рекао, него си сада отишао код Ђиласа и за паре лажеш, ти Браниславе Радосављевићу. Мариника Тепић је хтела да сакрије свог „сведока“ да не буде доступан Тужилаштву. Дођи ти Браниславе у Тужилаштво, ја ти гарантујем безбедност и идемо да кажемо шта имамо, ти да поновиш све што си лагао за паре које ти је дао Ђилас. За овакве увреде, цена је огромна. Али ништа нас неће зауставити да даље радимо у интересу наших грађана као и до сада и водићемо хиљаду лекара и здравствених радика у Грчку, а поново ћемо водити један број у октобру у Египат и наставићемо да помажемо грађанима као и до сада. Свака ти част Драгане Ђиласе, ја ти не претим, али и ти ћеш морати у затвор. О томе ћемо да причамо када се заврши овај процес – поручио је Марковић.

– Познато вам је шта је изнела Ђиласова гласноговорница, а све је почело када сам ја рекао: „Ђиласе, кажи да ли стварно имаш 619 милиона евра или немаш и немој да се цела Србија бави тиме шест месеци и да видимо како си зарадио те паре и да ли су његове паре тајне”. После тога Ђилас је послао неке две жене које представљају његову странку у Јагодини да дођу испред општине и да кажу како је све у Јагодини тајно, како је буџет невидљив и како су седнице Скупштине града тајне. Буџет је на сајту Скупштине града, а седнице прати увек више новинарских екипа. И због тога смо те две Ђиласове жене тужили за ширење панике – закључио је Марковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс