Србија

ОВО СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ О ТОЗОВЦУ: Потукао се са Томом Здравковићем и…

Легендарни певач преминуо је данас у 85. години од последица корона вируса

Предраг Живковић Тозовац остаће упамћем по невероватним хитовима. Већ са четири године показивао је таленат за музику, а са само десет је свирао хармонику по свадбама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Легендарни певач, често је у медијима истицао како је Тома Здравковић био наш највећи уметник, а мало је познато да се за њих двојицу везује једна анегдота.

– Не мислим да је Тома био боем. Он је био велики уметник, сјајан певач, божанствен песник. Жао ми је што је умро прерано. Био је велики каваљер. Чак и распуснички каваљер. Ако је то боемштина, ајде био је и боем! Само, он је спојио две ствари које су опасне по живот. Волео је да пије и није имао границу.

Наиме, Тозовац је у својевремено открио да је имао непријатност са покојним Здравковићем, када га је он нокаутирао.

– Једном сам покушао и он ме је нокаутирао. После једног нашег наступа чекали су га неки момци с којима је он хтео силом да оде да пије. Једва сам га одвукао до собе. И у соби смо се потукли. Ударио ме је тако да сам мислио да ме је нокаутирао. Онда сам га два-три-четири пута добро ошамарио и он се смирио. Седео сам још сат и заспао, јер је за неколико сати требало да кренемо даље – причао је за легендарни Тозовац.

Извор: Магазин Новости/Курир.рс/Ј.Б.