Србија

Ово су сви чекали! Докторка открила: ЗА ПАР МЕСЕЦИ МОЋИ ЋЕМО ДА ЖИВИМО ПОТПУНО НОРМАЛНО! Ово је једини начин!

ДОКТОР Драгана Милошевић, координатор на Београдском сајму и доктор у Дому здравља Вождовац, рекла је да се нада да ћемо масовном имунизацијом за пар месеци успети да победимо пандемију корона вируса, али и да људи морају сами да увиде значај вакцинације.

– Мора се пробудити свест код људи да је вакцинација најбољи начин за све нас и решење како бисмо изашли из овог глобалног проблема, али и да строго поштујемо епидемиолошке мере да бисмо што пре изашли као победници и живели боље – рекла је она и додала:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Треба подићи свест код свих људи, али пре свега код омладине, јер су они наша снага и будућност. Сама идеја о томе да ћемо после пандемије живети нормално, да ћемо моћи да путујемо, да се дружимо треба да их подстакне да размисле о вакцинацији – наглашава др Милошевић.

Она истиче да путем медија треба проширити приче и искуства људи који су прележали вирус и који су се вакцинисали.

– Људи треба да изнесу своје утиске и прикажу своју борбу са короном, јер живот је борба, а ми смо ово прихватили као борбу и морамо изаћи као победници. Треба организовати радионице, емисије у којима ће се причати о значају вакцина и опасности вируса, јер он је показао своју снагу и показао је да нико није заштићен од њега. Има много младих болесних људи, јер болест је показала да не бира. Прво поштовати прописане мере, а онда се имунизовати и победићемо овог невидљивог непријатеља – закључила је др Милошевић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс