Србија

ПОЧИЊЕ РАТ ЗА ТОЗОВЧЕВЕ МИЛИОНЕ: Ванбрачни синови у трци за његове паре и некретнине

Након сахране Предрага Живковића Тозоваца почеће наоводно и борба за његово наследство.

Поједини пријатељи легендарног певача кажу да постоји могућност да се његови ванбрачни синови појаве и траже свој део, на који имају право јер их је Тозовац признао, пише „Курир“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Имовина коју је чувени музучар стекао за живота на оставинској расправи може да буде подељена између његове ванбрачне деце и супруге Миме. Како кажу његови пријатељи, доста је зарадио јер је деценијама био један од најбољих и најуспешнијих певача, а имао је и два стана и кућу. Иначе, како је и сам Тозовац једном приликом рекао, његова ванбрачна деца живе у иностранству и нису скоро долазили у Србију.

Он је избегавао да прича о њима, не само у јавности већ и са пријатељима, који само знају да они постоје, али ништа више од тога. Све детаље тог односа знала је само његова супруга.

– Имам два ванбрачна сина, али то је моја приватна ствар. Нека су они живи и здрави, али моји синови су створени случајно. Један живи у Америци и он већ има сина Марка. Камо среће да имам сад сто Срба којима сам отац. Био бих најсрећнији човек на свету – рекао је пре девет година певач за поменут медиј.

Тозовац дуго није био у контакту са синовима, а једног од њих, како се причало на естради, добио је са једном много лепом певачицом, коју су сви јурили, али која није била позната.

Извор: Блиц