Свет

ПОЗНАТА ГЛУМИЦА БРУТАЛНО ИЗВРЕЂАЛА СРБЕ! Била сам у Србији! Немају манире и ништа своје, постоје тек 13 година!

Америчка глумица Елизабет Олсен шокирала је свет својом изјавом о Србији.

Она је била у Србији, те је „препоручила“ да тамо нико никад не оде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Заправо нема ничег јединствено српског, јер су они тек око 13 година своја земља. Они немају ништа своје, само узимају од оних који су у неком моменту заузели њихову земљу“, изјавила је глумица која, очигледно, није неки поштовалац књига и образовања, али ни културе.

„Срби немају манире, нон стоп причају“, изјавила је Елизабет.

Оно што је свима запало за око је смех водитеља док слушају како глумица износи скандалозне изјаве.

Иначе, интервју са глумицом је на Јутјубу објављен 2020. године, а сада се шерује по друштвеним мрежама. Потом је глумица покушала да се “оправда”, али се тиме додатно укопала.

– Веома је интересантно место. Снимали смо тамо 6 дана недељно и имали смо само један слободан дан. Посебно је интересантно што тамо ништа није њихово, јер је земља настала тек пре 13 година, они су комбинација свих оних који су владали њиховом земљом пре тога – рекла је она и тако показала да за више од четири месеца боравка у Србији није научила ништа о историји наше земље.

Погледајте видео:

Ипак, очигледно је да је глумица Елизабет Олсен заборавила шта је причала, не тако давне 2012. године, док је боравила у Србији због снимања филма “Тереза Ракен”.

О боравку Елизабет Олсен у Београду мало се знало, јер је основни задатак продукције да се звезде максимално заштите и чувају од контакта са медијима за време снимања. Ипак, она је тада написала неколико порука на свом Твитер профилу из кога се види да по читав дан снима филм у Београду и да јој се град веома свиђа.

Иначе, Елизабет Олсен је млађа сестра чувених близнакиња Мери Кејт и Ешли Олсен.

Извор: Блиц/Србија јавља