Регион

Преокрет! ОГЛАСИО СЕ КРИВОКАПИЋ, ОТКРИО ПРАВУ ИСТИНУ О ТАЈНОМ САСТАНКУ СА МИЛОМ: Ово је чекао цео регион!

„Никада се нисам тајно састао са председником државе Милом Ђукановићем. Са њим се не састајем зато што волим, већ због тога што је то моја законска обавеза као премијера“, рекао је Кривокапић.

Премијер Здравко Кривокапић негирао је да се у понедељак тајно састао са председником Милом Ђукановићем, већ да је био на припремном састанку за седницу Савета за националну безбедност, која ће бити одржана у петак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Никада се нисам тајно састао са председником државе Милом Ђукановићем. Са њим се не састајем зато што волим, већ због тога што је то моја законска обавеза као премијера“, рекао је Кривокапић.

Кривокапић је тако реаговао на изјаву једног од лидера ДФ-а Милана Кнежевића, који је раније јуче новинарима рекао да је питао премијера да ли се срео данас са Дјукановић и да му је он потврдио да јесте, али да није хтео да износи детаље о чему су разговарали.

Објаснио је и зашто је напустио састанак са лидерима владајућих странака, након што га је Кнежевић питао да ли се срео са Дјукановићем, рекавши да не дозвољава подметања и неистине.

„Доста је било ширења лажи ради стицања јефтиних политичких поена“, рекао је премијер, пренеле су подгоричке Вијести.

Он је казао да је након синоћњег састанка, који је одржан са лидерима парламентарне већине и ширења лажних инфомација дужан да о свему обавести јавност, па и о томе да се никада тајно не би састајао са Дјукановићем са којим се, како је рекао, не састаје зато што воли, већ зато што му је то законска обавеза.

Кривокапић је прецизирао да су припремном састнку код Дјукановића у Вили Горица осим њега присутни били и председник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић и министарка одбране Оливера Ињац, те да је састанак био поводом решавања актуелних питања у вези са Министарством одбране и Војске Црне Горе.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Танјуг