Србија

САД ЈЕ КАСНО! Последња објава трагично преминулог Момира Луковца тера СУЗЕ НА ОЧИ (ВИДЕО)

Млади певач Момир Луковац (24) трагично је преминуо у 24 години у Подгорици.

Последња његова објава на Фејсбуку је из новембра тера сузе на очи, будући да је отпевао баладу Саше Матића „Сад је касно“ уз клавирску пратњу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Момир је рођен у Бањалуци, а за четири дана, 25. априла, напунио би 25 година.

Подсетимо, другарица и колегиница покојног певача Крстиња Тодоровић открила је детаље смрти младог певача.

– То се десило синоћ касно, та вест нас је затекла око 9 сати увече, али с обзиром на то да је истрага још у току, ми као његове колеге и пријатељи не бисмо смели да приђемо тамо због ситуације са короном, чак се ни саучешће неће примати. Нико не зна шта би њега могло да наведе на самоубиство он је био сасвим нормалан, и у комуникацији и са момцима са којима је јуче био. Цео живот је у музици, ведрог духа и расположења. Чак је припремао песму за себе за један фестивал, није уопште било назнаке да би то могло да се деси – почела је Крстиња.

Певачица истиче да ништа није указивално на трагедију, да је Момир био весео и нормалан момак, а да је јуче, у уторак 20. априла, био у студију где је снимао песму.

– Ја сам звала хитну да проверим да ли се то заиста десило, и добила сам информацију да се упуцао пиштољем. Кажу да је истрага у току, да се убио у том стану где је живео са том девојком. Ништа се званично не зна од детаља, људи нагађају – рекла је Крстиња.

Извор: курир.рс