Србија

СИНОВИ СЕ ПОСВАЂАЛИ ОКО НАСЛЕДСТВА?! После смрти Тозовца настао хаос, годинама није причао са оцем а сад…

Шок!

Предраг Живковић Тозовац сахрањен је крајем прошле недеље у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а само неколико дана касније стиже вест да су његови наследници, наводно „закрвили“ око имовине коју је оставио за собом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачеви ванбрачни синови, са којима једва да је био у контакту за живота, наводно су заратили у намери да се некретнине које је певач стекао током дугогодишње каријере, равномерно расподеле.

Тозовац је наводно недавно написао тестамент чим је сазнао да се разболео од коронавируса, па је кућу на Вождовцу и два стана у Београду, преписао супрузи Емилији и њеним наследницима, с којима је, за разлику од својих синова, био веома близак, што је изазвало гнев његових синова.

– Тоза никада није волео да прича о приватном животу и деци. Са синовима није био у добрим односима, имали су неке свађе, после којих су се удаљили. Свако је отишао својим путем, али се чуо са сином Светозаром, који је у Београду с времена на време. Он га је звао и када је чуо да се разболео. Причали су и пре него што је изненада преминуо, али то није утицало на одлуку да њему не оставља ништа од заоставштине. Светозар се није појавио на сахрани да не би скретао пажњу на себе, али је оцу положио цвеће на гроб када су се сви разишли. Други син, овај што живи у Америци, од њега нема ни трага ни гласа. Он за оца није ни питао, али је контактирао с братом да се распита око поделе имовине из тестамента који је Тозовац написао. Није му било пријатно када је чуо да је све преписао Мими и њеним наследницима, мада је то било за очекивање. Њу је највише волео, они су били као једна душа у два тела – рекао је, наводно, неименовани извор.

Исти извор додаје да је Светозар брату из Америке поручио да за разлику од њега и нема никакво право да тражи наследство, јер никада није марио за оца.

– Тозин син Светозар брату из Америке, који није ни знао да је Предраг завршио у болници, свашта је рекао преко телефона. Испричао му је да је срамота што се сад сетио да позове када је човек мртав само да би видео да ли му нешто припада, а својевремено га се и одрекао због његове љубави према Мими. Баш су се гадно посвађали – рекао је, наводно, извор.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by estrada nastupi (@estrada.nastupi)

Подсетимо, кум покојног Тозовца Рале Рађеновић рекао је да ни он није имао контакт с певачевом ванбрачном децом, као и да певач није саставио никакав тестамент.

– Прича о тестаменту је глупост. Какав тестамент? Нити је Тоза писао тестамент, нити је о томе причао. Само Мима може дати изјаву на ту тему. Ја нисам давао изјаве ни од чега је умро, нисам ја доктор.

Извор: Српски телеграф/srbijadanas.com