Србија

ШОК! Марина оставила Дарка и побегла са сином, певач плаче и кука

Фото: Јутјуб

Певач Дарко Лазић и његова вереница Марина Гагић ставили су тачку на свој љубавни однос. Марина већ неколико дана борави код својих родитеља у Пећинцима са сином Алексејем, док је Дарко све време моли да се помире.

– Њихов однос је био затегнут последњих неколико недеља. Марина не жели да се помири са тим да је Дарко ништа не слуша. Долази кући касно, стално је у центру скандала и не прија јој лоша медијска слика о њиховој породици – прича добро упућен извор за „Блиц“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сви су приметили да са њима нешто није у реду када су видели да се Дарко пре неколико дана није појавио са њом на рођендану код популарне певачице. Том приликом се пријатељима пожалио како је љубав пукла, као и то да свакодневно плаче и кука за сином Алексејем. Жели поново да врати породицу у нормалу – закључује наш извор.

Подсетимо, спекулације о растанку потврдило је и то што Марина више не прати Дарка на друштвеној мрежи Инстаграм, као и чињеница да је обрисала све фотографије са њим. Овим поводом огласила и сама Марина, али и певачева мајка Бранка за „Блиц“, док је Дарко потврдио да се посвађао са Гагићевом.

– Ја више не припадам јавном свету. Немам коментар на спекулације, толико од мене. Не желим ни да потврдим, ни да демантујем написе – каже нам Марина Гагић.

Бранка Лазић, Даркова мајка, била је веома потресена када смо је позвали за коментар поводом раскида Марине и певача.

– Мене такве ствари немојте да питате. Имате њихов број, па их позовите. Нисам упућена да су се отпратили са друштвених мрежа, али и ако јесу то је њихова ствар. Не могу више да живим њихове животе, не бих се мешала – рекла нам је Бранка, док на питање да ли се Марина преселила у Пећинце није дала одговор.

– Све је океј, мало смо се посвађали, као и у свакој заједници што постоје свађе, ништа страшно… Наопако, не знам шта да кажем. Заједно смо, споречкали смо се мало, свађа као свађа, све ће бити океј – казао је данас Лазић за „Телеграф“.

Извор: Блиц