Србија

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ! Одбијени докази које је глумица Данијела Штајнфелд приложила против Лечића, ово следи…

Испливали су нови детаљи из случаја глумице Данијеле Штајнфелд и глумца Бранислава Лечића који тотално мењају ток истраге.

Наиме, Данијела Штајнфелд ће се наћи пред судским вештацима на захтев Вишег јавног тужилаштва, а разлог је наводно то што документација коју је предала са америчког института „Колумбија“, како медији тврде, није валидна у нашем правосуђу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Адвокат Вићентије Даријевић сматра да Данијелина документација није валидна и да не може да, како каже, свако донесе шта хоће и да „наведе да је то доказ“.

– Мора да се провери да ли су људи који су издали ту документацију квалификовани и да ли имају статус судских вештака, у шта сумњам. Врло је вероватно да ће се Данијелино вештачење пред тимом психолога и психијатара обавити у Србији и то пре подизања оптужнице против Бранислава Лечића – изјавио је он.

Такође, психијатријском испитивању ће бити подвргнут и, како се тврди, српски глумац Бранислав Лечић кога је глумица оптужила.

– Тражиће се да Лечић разговара са вештацима судске медицине како би се утврдило да ли је склон манипулацији и насиљу – каже извор за поменути медији.

Иначе у току је предистражни поступак, а Бранислав Лечић и даље нема статус осумњиченог.

Извор: Курир.рс/Пинк