Свет

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Бајден је уцењен – мора да започне рат!

Фото: Јутјуб

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на тв „Хелмкаст“ био је новинар Вук Росандић.

Указујући на бројне бизарности и чудна дешавања око Џозефа Бајдена од тренутка његове инаогурације до данас, Росандић, између осталог, каже:“ Бајден ниједанпут, понављам, ниједанпут није виђен како иде Белом кућом. То ниједанпут нисмо видели.Никада нисмо видели снимак из овалне собе у којој би се јасно видело како Бајден седи, док се иза њега види она позната сценографија итд. Ми уопште немамо физички доказ да се Бајден налази у Белој кући!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Још једна занимљива ствар у вези Беле куће. Од инаогурације па до данас светло у Белој кући се гаси у 23:00 часа увече што се никада раније није дешавало(увек је у неком делу Беле куће неко светло било упаљено).Када сам, сада већ надалеко познатог Simona Parksa, питао зашто се светла у Белој кући гасе у 23:00 и зашто је после тога она у потпуном мраку, он ми је дословце одговорио:“зато што дође чистачица и угаси светло“.
Али то није најбизарнија ствар у целој овој причи. На неколико кредибилних места сам проверио и ситуација је да, не само да нема никог у Белој кући, него нема никог у згради Конгреса, згради сената и згради федералних резерви!

Настављајући изношење запањујућих чињеница Росандић каже:“Зашто се Бајден од почетка мандата није видео ни са једним државником и дипломатом? Изговор Бајденовог окружења да се он не виђа са страним државницима због короне нема логике из простог разлога што су се сви они одавно ревакцинисали, од почетка носе маске, сам Бајден препоручује тродуплу маску! У ситуацији кад му је легитимитет доведен у питање,дакле, та ствар је потпуно ван логике. На крају крајева, погледајте остале председнике, сви се виђају нормално са другим председницима и државницима, сви путују и састају се. Ал Бајден баш да не види никог то није нормално. Ево кад ја о томе причам звучи ми крајње бизарно све то. Али то је напросто тако.“

О томе да ли је грађански рат у америци већ почео, шта можемо даље очекивати од „дементног педофила“ (како га је назвала државни секретар Камала Харис у току изборне кампање у демократској странци) који је Владимира Путина назвао убицом, да ли је Бајден уцењен због огромне корупције Хантера Бајдена у Украјини…о свему томе и још понечему можете погледати на следећој вези за целу емисију:

Извор: helmcast.rs