Србија

Шокантне тврдње: ГАГА НИКОЛИЋ ЈЕ ЗНАО ДА ЈЕ ЛЕЧИЋ СИЛОВАО МЕРИМУ! Глумица му се поверила, а одговор чувеног глумца ју је изненадио!

Глумица Мерима Исаковић испричала је да ју је Бранислав Лечић напаствовао када је имала 18 година, 1978. године. До најситнијих детаља је описала пакао који је доживела, и објаснила зашто је одлучила да проговори после 43 године.

Осим најбољој пријатељици Радмили, Мерима је одмах после напада испричала шта се догодило још двојици најближих другара са класе, али и Гаги Николићу који је бринуо о њој као детету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Звао ме је Малецка. Неизмерно ми је помогао, стрпљивим слушањем, осећањем сигурности, лепотом чистог, чедног, снажног пријатеља. Рекла сам му шта се догодило и ко је та особа. Рекао ми је да не бринем, да ме та особа више никада неће уплашити. Рекао ми је да се нада да се та особа научила памети, да моја победа може да му помогне да израсте у бољег човека“, написала је она.

Николића је упознала првог дана на неаматерској сцени, написала је Мерима у својој књизи.

„Седела сам и удисала тај мирис, он је сео поред мене и питао ме како ми се чини. Рекла сам, чаробно.

„Тако сам се и ја осећао првог дана на овој сцени, сатима сам удисао овај мирис, знаш, то остаје заувек“

„Дивно, желела бих да је тако!

„Ја сам Гага“.

„Ја сам Мерима.“

Подсетимо, Мерима је у интервјуу за „Недељник“ истакла да је имала само 18 године када ју је наводно Бранислав Лечић силовао. Лечић је у том тренутку имао 22 године.

„Било ми је 18 година. Угурао ме је у стан: „Не покушавај да вриштиш, нико те неће чути“, оборио ме је на под. „Осећала сам како ме ломи, боли свака кошчица. Само не овако. Молим те, Боже!“, испричала је Исаковић.

„Осећам тај задах, мирис трулежи. Застрашујући поглед. Празан и црн. Очи без душе. „Знаш ли ти ко сам ја? Треба да ти је част да те желим“. Стравичан бол, увија се као нека змија. Свлачи ми хаљину, покушава да ми размакне ноге. Као да ме клештима ломи… Ако успе, умрећу ноћас… Мили Боже, не овако, само не овако. Све што се даље дешава, је као игра смрти. Страх који вришти у мени, док се он слади мојом немоћи. Осећам потребу да данас кажем истину и молим народ да ово пажљиво прочита“, рекла је глумица.

 

 

 

 

 

 

Извор: курир.рс/недељник