Србија

ШОКАНТНО! Сандра Денда тврди: Жарко Лазић је ПРЕВАРАНТ, сви га се плаше, радници раде на црно

Фото: Фејсбук принтскрин

Новинарка Сандра Денда, некадашња водитељка емисије “Кућа од срца”, пре две године је једва преживела саобраћајну незгоду која се догодила током снимања, а сада каже да ју је нова трагедија поменуте емисије веома потресла.

Како пише Српски телеграф, из продукције су незванично навели како водитељ Жарко Лазић обећава људима на терену да ће им саградити куће, а више се никада не појави. Обећа им боље сутра, сиромашни народ се обрадује, а он више никада ту не дође. Крао је материјал који је био намењен за сиротињу, али нису желели да кажу именом и презименом на кога мисле.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И Сандра Денда потврдила је ову причу.

“Много ми је тешко јер опет проживљавам ужас и кроз ову трагедију се подсећам своје, после које се никада нисам опоравила. Имам трајне последице. Када сам чула за Јасмину Михајловић, све ми се вратило, а то је ужасно стање, против којег се једва борим. Што се тиче проклетства пројекта, и мени су то људи говорили јер је због њега троје људи страдало. ‘Сигурна кућа’ је као призивање зла, тамо ђаво не спава. Сви су убеђени да је у питању нечије проклетство. Очигледно је неко заплакао ко није требало, а вратило се невиним радницима. Двоје људи је умрло, а ја сам постала инвалид због туђег проклетства”, рекла је Сандра за поменути медиј.

Она је додала и да не сме много да говори о Лазићу јер се са њим суди.

“Нисам у ситуацији да о томе причам јер се судим са Жарком, који јесте бахат и безобразан. Он је један велики преварант. Обећава све, а не даје ништа. Сви га се плаше и зато се ћути. Радници раде на црно и то је лако проверљиво. Тужила сам га зато што ме није пријавио (потписала сам уговор који је он, вероватно, бацио) и за надокнаду заосталих личних доходака. Нисам луда, не бих после толико година волонтирала, он све лаже”, испричала је Денда.

На питање да ли је присуствовала ситуацијама када је Жарко на терену људима на рубу егзистенције обећавао нови дом и преварио их после тога, као и грађевинске фирме од којих је узимао материјал, Сандра је рекла да је чула много других лоших ствари о њему.

“Чула сам да је Лазић урадио много ружних ствари, али због суђења не могу да коментаришем. Мене је преварио, па сумњам да нисам ни прва ни последња”, одговорила је новинарка.

Како је рекла, ни након страшне незгоде Жарко се није понудио да јој помогне.

“Не, никад ни на један начин. Ни телефон није окренуо, него је лагао да сам волонтирала у његовом пројекту. Није ме позвао да пита како сам. Он се држао по страни”, признала је она за Српски телеграф.

На крају је открила и да је возило којим је она умало настрадала било нерегистровано.

“Тада је полиција утврдила да је возило у којем умало нисам настрадала било нерегистровано. Како је било у Јасминином случају, не знам. Могу да имам сумњу, треба све проверити”, закључила је Сандра Денда за поменути медиј.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Објектив.рс, Српски телеграф