Србија

Шокирала Србију! ОГЛАСИЛА СЕ САНДРА ДЕНДА: Ево кога криви за смрт организаторке емисије “Кућа од срца”

Фото: Фејсбук принтскрин

ЈАСМИНА Михајловић (47), организаторка емисије “Кућа од срца”, погинула је у петак у саобраћајној несрећи у селу Лађевци код Краљева. Несрећа се догодила око 11 часова, а тешко је повређен и возач комбија Зоран С.

Сандра Денда, бивша водитељке емисије “Кућа од срца”, која је на идентичан начин у саобраћајној несрећи пре три године тешко повређена током снимања серијала, огласила се на свом Фејсбук налогу и критиковала продукцију због, како је навела, ангажовања немарног возача.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Туга још једне породице због немарности возача из продукције “Кућа БЕЗ срца”. Зар је толико скупо ангаживати возача? Зар су људски животи толико јефтини када су у рукама једног бездушника? – написала је она.

Како се сумња, удес у којем је настрадала Јасмина Михајловић се догодио када је камион “сканија“, прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет “фијат“ београдске регистрације у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала “Кућа од срца“, а који је покушао да се на главни укључи са споредног пута, са десне стране коловоза.

Несрећна жена преминула је у болници “Студеница”.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Новости.рс