Свет

Шокирао све! Предвидео корону и вакцине: Утицајни пророк се после 6 месеци огласио ДРАМАТИЧНОМ визијом шта нас чека

Средином 2019. године водећи британски визионар и медијум Крег Хамилтон-Паркер упозорио је народ на нешто што ће по својој прилици да покори свет.

Тада је рекао да му се чини како ће више од пола милијарде људи на планети умрети од неке заразе, али није могао јасније да дефинише о чему се ради. Само да ће стићи из Азије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прошле године, Хамилтон-Паркер је морао да угаси телефон и профил на друштвеној мрежи колико су га контактирали људи из целог света. Предвидео је појаву коронавируса.

“Ово ће бити највећа масовна инфекција људских организама још од Шпанског грипа. Плашим се да ћемо много вољених изгубити док се не пронађе вакцина. О томе шта ће после бити, не смем ни да кажем сад”, говорио је у јуну 2020. године Хамилтон-Паркер за британске медије.

Сада се после вишемесечне тишине и посматрања догађаја у свету поново огласио. Потврдио је оно што јеи рекао у 2020. години – да ће човечанство одолети и да ће вакцине стићи до људи брже него што се то очекивало.

“Цела 2021. година протећи ће у вакцинацији. Свет ће победити коронавирус. Стаће му се на пут, људи ће поново да се грле, љубе и друже. Додуше, носиће се и маске још. Вакцинисани ће имати пуно привилегија, остали ће морати да седе у своја четири зида и даље. Нормализацију у Европи видим до краја лета. Оно што ми се никако не свиђа је што за 2022. годину видим појаву новог вируса из Кине. Да, поново је Кина у питању. Овог пута видим да ће човек бити спреман и имаће одличан одговор на нови вирус. Он се неће размахати али, многи ће плакати и због њега. Неће имати везе са коронавирус типом вируса, ово ће бити нешто друго, али такође масовно”, каже Хамилтон-Паркер, преноси Еxпресс.

Утицајни изионар наглашава да ће људски род после новог вируса у 2022. години бити јако љут.

“Свету ће бити мука од вируса. Видим побуне, видим пуно горчине и беса. Али не видим да ће све до 2048. године бити откривено право порекло и коронавируса и овог новог који ће се појавити. Постојаће нека блокада са информацијама. Тек у тој 2048. години човечанству ће бити јасно како да се избори са свим вирусима. Постојаће лекови за све”, каже Крег Хамилтон-Паркер.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс/ Express