Србија

Србија у неверици! „ДЕНДА ЈЕ ИШЛА ДА СЕ ЗАБАВЉА КАД ЈЕ ИМАЛА УДЕС, ЈАСМИНА ЈЕ РАДИЛА КАД ЈЕ ПОГИНУЛА!“ Коментар водитеља изазвао хаос!

Жарко Лазић, водитељ и власник продукцијске куће у оквиру које се производи емисија „Кућа од срца“, гостујући у јутарњем програму телевизије Пинк на непримерен начин прокоментарисао је несрећу у којој је пре две и по године повређена његова колегиница Сандра Денда, која је у том моменту била продуценткиња емисије „Кућа од срца“.

Била у коми

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да подсетимо, Денда је тешко повређена у удесу који се догодио у августу 2018, док је екипа „Куће од срца“ градила дом угроженој породици у Ковину. Денда је била у аутомобилу са колегиницом и још једним младићем када су упали у канал. Она је у том удесу задобила изузетно тешке повреде, а у болници је провела скоро годину дана и дуго је била у коми. Денда је након несреће сазнала да није била пријављена у продукцијској кући, па је тужила Лазића, који је тврдио да је била само волонтер. То суђење је у току.

Гостујући на телевизији, где је коментарисао несрећу у којој је у петак на Ибарској магистрали погинула организаторка „Куће од срца“ Јасмина Михајловић, навео је да ове две несреће не могу да се пореде. – То јесу две несреће, али то су несреће које се не могу поредити. Јасмина је била на радном месту, а оне су само хтеле да се забаве узевши ауто који није њихов. То јесу две велике и трагичне несреће, али се не могу поредити – рекао је Жарко Лазић. Сандра Денда је после његовог гостовања за Курир навела да ју је ова изјава страшно потресла.

– За све то што је Жарко рекао на телевизији и како је описао несрећу коју сам ја имала постоји полицијски извештаји који потврђују да он лаже. Нисмо се играле ни жмурке, ни било које игре, нити сам ја возила, пошто је рекао у множини. Много тога знам, али због суђења које је у току нисам у прилици да износим све у јавност – рекла нам је видно потресена Сандра Денда.

Невероватна коинциденција је то што је страдалу Јасмину Михајловић Лазићевој продукцијској кући препоручила управо Сандра Денда. Михајловићева је заправо особа која је породицу из Ковина, чија кућа се градила у време када је Денда повређена, пријавила за овај серијал, а након што је Денда повређена у удесу, Јасмина ју је наследила.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс