Србија

Србија у неверици! НОВА ЈЕЗИВА ОТКРИЋА У ВЕЉИНОЈ КУЋИ СТРАВЕ У РИТОПЕКУ: Инспектори у шоку, ево шта је нађено у штеку Беливукове екипе

Вељко Беливук (35), звани Веља Невоља, и чланови његове екипе користили су гумене комбинезоне и чизме док су касапили своје жртве, нова су сазнања.

Наиме, крвави комбинезони пронађени су у четвртак у тајном бункеру у „штек“ кући у Ритопеку, где је најмање петоро људи свирепо убијено и самлевено у машинама за млевење меса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У бункеру су нађени и чекићи којима су дробљене лобање и крупније кости, које су потом највероватније закопаване у земљу поред пољског WC-а. Добро обавештен извор открива да су инспектори били шокирани кад су видели шта је све било сакривено у тајном бункеру у „кући страве“ у Ритопеку.

Према речима извора, Беливук и екипа су, док су комадали лешеве, користили гумене комбинезоне и чизме, а по поду и зодовима бункера били су залепљени најлони.

– Користили су веће чекиће којим су разбијали и дробили лобање и крупније кости, јер нису могле да стану у машину за млевење меса. Након што су одела, алат за мучење и машине за млевење меса однети на вештачење, форензичари су поскидали сав паркет и плочице из гараже и тајног бункера у кући, како би евентуално пронашли биолошке трагове жртава – казао је извор.

Он додаје да је у кући у Ритопеку пронађено и неколико делова гардеробе, који највероватније припадају жртвама.

Током претраге плаца на ком се налази „кућа страве“ у Ритопеку, поред пољског WC-а откривена је свеже раскопана земља, у којој су нађени делићи костију. Сумња се да су Вељко Беливук и екипа ту закопавали издробљене кости које није могла да самеље машина за млевење меса. Делови костију су послати на вештачење, како би се утврдило коме припадају.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Информер