Србија

Србија у неверици! ПО МЕНИ, ТЕСЛА ЈЕ АМЕРИКАНАЦ: Годфри запрепастио све током обраћања, ОВАКВУ реакцију српске премијерке није очекивао!

Премијерка Ана Брнабић која данас на аеродрому свечано испраћа нови авион српске флоте на лет за Њујорк насмешила се у тренутку када је амбасадор Годфри говорио о Тесли.

– Посебна је част када погледам реп овог авиона… Лепо га је испратити у мој родни град Њујорк. Њиме су се прошлог пролећа и Американци одавде вратили кући у време почетка пандемије, “Ер Србија” нам је у протеклих годину дана била од животне важности – рекао је Годфри подсетивши да су се многи Ер Србијом вратили својим кућама када на почетку пандемије није летело ништа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Никола Тесла је поштовао америчко држављанство али никада није негирао да је у срцу Србин – закључио је Годфри додавши да он лично има низ имена и предлога ко би све могао да се нађе на репу неког од авиона флоте Ер Србије – Пупин, Чарлс Симић, Марина Абрамович, а о кошаркашима из Србије, рекао је, да и не говори.

– Многи кажу да је Тесла њихов по рођењу. жао ми је али грешите и једни и други, по мени он је Американац. Не по рођењу, него по свом избору – рекао је Годфри.

Ана Брнабић је одмах одоговорила на ову изјаву америчког амбасадора.

– Рекла сам амбасадору Годфрију да је био веома близу дипломатског инцидента, али извукао се на крају – рекла Брнабић за Годфријеву опаску о Тесли.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс