Србија

Србија у шоку! ДАЧИЋ САОПШТИО: Тукла ме полиција, у џиповима су седели неки маскирани људи

Фото: Јутјуб

Председник Народне скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је у емисији “Ћирилица” на ТВ Хепи да је за време хапшења бившег председника СР Југославије Слободана Милошевића добио батине од полиције.

– То је било прво вече, када је кренула та акција. Тада нико није знао да ли је хапшење или је нека проба. У џиповима су седели неки маскирани људи. Ви не знате ко су они, да ли су полицијаци или не. – рекао је Дачић.

Причало се и о наводној мафији у џиповима.

– Ја сам тада био са супругом. Мој Лука је имао годину дана. Супруга је дошла заједно са мном, није хтела да остане кући. Били смо испред. Ови што су седели у џиповима су изашли и кренули да се пробијају пендрецима и цокулама. Они су били брутални према народу – навео је Дачић.

Он је истакао да је полиција хтела да покаже народу да му је боље да не излази.

– Објављено је лажна вест да је ухапшен, па је онда он изашао да да изјаву – рекао је Дачић.

Многи су после петог октобра напустили СПС Слободана Милошевића.

– Ја сам се борио. Нисам се предао. Гадио сам се оних који су напустили партију. Свима је било добро до четвртог октобра, имали су све привилегије, а онда су се сетили петог и шестог октобра да им Слободан Милошевић не ваља. Ја сам онда јурио после тога да наступам, али тада није ни могло да се наступа – тврди Дачић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Happy TV