Свет

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН! Дадиља задавила, па СПАЛИЛА малог Богдана: Током хапшења изговорила нешто што ће вас заледити!

Фото: Јутјуб

Дадиља Викторија Ајметдинова (23) из руске области Тјумен, ухапшена је због сумње да је починила тешко убиство.

Она је, наиме, док је чувала новорођенче, у једном тренутку нестала заједно са шестомесечном бебом, да би полиција потом установила да је бебу по имену Богдан најпре усмртила гушењем, а онда спалила њено тело и оставила у кеси изван града, преноси Еаст2wест неwс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када је пронађено бебино тело, убрзо је ухапшена и Викторија, а мали Богдан био је полубрат њеног дечка ком је наводно желела да се освети због свађе.

За време хапшења, полицији је тврдила да ће ускоро “постати звезда” и да “сви људи невиђеном брзином хрле ка паклу”, али не наводећи зашто тако говори, па су полицајци претоставили да је мислила на убиство о ком ће брујати цео свет.

Према речима бебине мајке Наталије Гафнер, она и њен супруг Игор оставили су бебу Викторији на чување док су ишли на сахрану, не слутећи да ће неколико дана касније и сами сахранити своју бебу.

Када су се вратили кући, нису затекли ни Викторију, а ни малог Богдана, а пелене и храна која је била намењена за бебу, остали су неискоришћени.

“Звали смо је на телефон, али се није јавила, нити је била доступна. После неког времена озбиљно смо се забринули и контактирали смо полицију”, рекла је бебина мајка Наталија, која претпоставља да је Викторија преко њене недужне бебе хтела да се освети свом дечку Андреју, који је бебин полубрат, односно син њеног супруга Игора из првог брака.

Угљенисано тело бебе, са јасним знацима дављења пре спаљивања, полиција је пронашла недалеко од града Заводуковска, где су родитељи живели са бебом.

Да ствар буде још језивија, након злочина је на друштвеним мрежама написала да је антихрист, да је у сваком видела ђавола, па да је и због тога одузела живот беби.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс