Свет

СТРАВИЧНО! Мајка удавила своју децу у реци, разлог трагедије ће вас расплакати!

Јоана (3), Тери (2) и шестомесечна Сијера пронађени су мртви од последица утапања у градићу Бакерсфилд (Калифорнија, САД), а главна осумњичена за смрт је њихова мајка Љиљана Кариљо која је, према сопственом признању убила децу јер наводно није могла да гледа како их њен супруг малтретира.

Први који су стигли на лице места били су полицајци овог округа, који су одмах контактирали баку малишана, а када је констатована њихова смрт, расписали су потерницу за њиховом мајком која је последњи пут виђена са децом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неколико сати касније полиција је известила да је Љиљана Кариљо украла возило марке Тојота и побегла у правцу севера, пишу амерички медији, а преноси El Salvador.com.

Она је касније ухапшена, а полицији је признала да је “морала то да уради да би их заштитила”.

“Удавила сам их…Нисам желела да их отац и даље злоставља”, рекла је Кариљо у полицијској станици.

Латиноамериканка је додала да је водила спор за старатељство над њима, пошто су малишани живели са оцем које је он наводно злостављало, али Љиљана није навела на који начин је он то чинио, преноси Сан Ембарго.

Током интервјуа у притвору Лердо у округу Керн, Кариљо је поновоила да јој је жао што је то учинила и да би највише на свету волела да су јој деца жива.

Размишљала је такође и о самоубиству након што је убила децу, али према њеним наводима, када је дошла до литице са које је планирала да се сурва, покварило јој се возило.

Када су се случајни путници зауставили да јој помогну, она је искористила тренутак непажње, украла њихов аутомобил и побегла, да би неколико сати касније била ухапшена.

Љиљана ће се суочити са оптужбом за убиство троје деце, као и за крађу аутомобила и прети јој вишегодишња робија.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс