Србија

СВАКА ЧАСТ! Пуковнику Лаловићу стиже неочекивана помоћ, након што су га извршитељи иселили из стана

Извршитељи и полиција су јуче, из 15. пута успели да иселе из стана пензионисаног пуковника Гојка Лаловића и његову породицу, а њихова судбина потресла је многе. Тако је на друштвеној мрежи Твитер осванула понуда једног од корисника који нуди исељеним Лаловићима стан у Крагујевцу на неограничено бесплатно коришћење.

Како је наш портал писао, ћерка и супруга пензионисаног пуковника тренутно се налазе у хотелу, где су провеле ноћ, пошто су током јучерашњег дана остале без крова над главом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, грађани су убрзо почели да се јављају и да нуде помоћ.

„Нудим породици пуковника коју су извршитељи избацили из јединог дома двособан, намештен стан од 64 квадрата у строгом центру Крагујевца који тренутно издајем на неограничено бесплатно коришћење“, написао је на Твитеру корисник који се потписује као Шмекер.

Фото: Фејсбук принтскрин

Покушали смо да ступимо у контант с поменутим корисником, али до објављивања текста он није одговарао на наше поруке.

Драма током јучерашњег дана у дому пензинисаног пуковника Гојка Лаловић трајала је неколико сати. Он је претио да ће се убити, а у једном тренутку изашао је на терасу стана и ставио омчу око врата.

У неколико претходних наврата кад су извршитељи долазили како би иселили пуковника из стана, он се полио бензином и претио да ће се спалити ако покушају да га иселе.

Извор: Нова