Србија

Тениски свет у неверици! СРЂАН ЂОКОВИЋ ЋЕ ИЗАЗВАТИ ХАОС: Федерер није добар човек! Огавне ствари причају о Новаку!

Срђан Ђоковић је киван на светске медије јер првог тенисера света не третирају како је Новак заслужио.

Новак Ђоковић је освојио девети Аустралијан опен, а 18. гренд слем, у међувремену је престигао Федереров рекорд по броју недеља проведених на врху АТП листе. Ипак, месецима је на удари медија јер жели да помогне слабије рангираним играчима и не либи се да каже оно што мисли.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гостујући у емисији „Кец на једанаест“ К1 телевизије, Ђоковић сениор је одговорио на питање да ли светски медији помало као да не желе да он буде део њиховог света.

– Очито да немају баш најбоље мишљење о нама и да им стално нешто сметамо. Право да вам кажем, ни ја не желим да будем део тог њиховог света. Нешто ми се чини да је тај њихов свет извитоперен – почео је Ђоковић оштро.

Светским медијима очекивано не пријају оштре речи оца првог играча света.

– Па баш ми нешто жао што им не пријају. Говорим само истину, то што њима не прија, шта да радим? Они га толико блате, толико причају огавне ствари о њему да је то просто невероватно. Ово што ја одговарам мало оштрије је 0.01% у односу на то како се они понашају према том огромном шампиону којег никада више неће имати у том свету.

Отац најбољег тенисера света се дотакао и Роџера Федерера.

– Пре једно 15 година је он напао мог сина док је он био још млад са 18-19 година, знао је да долази неко ко ће бити бољи од њега. Рекао сам тад да је он велики шампион, у то време најбољи, али колико је велики шампион, исто толико није добар човек – закључио је Срђан Ђоковић.

Срђан Ђоковић објашњава како то да је Новак тако смирен, за разлику од његовог оца.

– Оно најбоље од мене и моје супруге је он узео. Од мене срчаност и храброст, а од маме мирноћу и сталоженост. Он кад наиђе на зид, он стане па размисли, а ја ударам главом док не паднем у несвест.

Сржан више не гледа Новакове мечеве.

– Не гледам. Сад сам финале (Аустралијан опена, прим. аут.) гледао можда пар минута. Шта радим? Блејим около. Само чекам да се заврши сет, па да ми јаве. Дијана гледа, жене су јаче од нас.“

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс