Србија

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Беживотно тело мушкарца пронађено на њиви

Страшне сцене на периферији Ниша.

Србин зет Владимир потврђује да је родбина идентификовала леш, углавном по одећи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мештанин нишког насеља Паси Пољана пронашао је данас на својој њиви у Горњем Међурову леш мушкарца за кога се претпоставља да је шездесетдеветогодишњи Срба В. који је нестао 5. фебруара. Човек је дошао да би поорао њиву ради садње кукуруза када је угледао тело. Посумњао је да се ради о Срби па је позвао његовог рођака који је потврдио његове сумње, па је алармирана полиција, а обавештена је и родбина несталог човека.

Србин зет Владимир потврђује да је родбина идентификовала леш, углавном по одећи.

– Моја супруга и ташта су одмах отишле на место где је нађено тело. Чуо сам се са женом, казала ми је да су га препознале, те да полиција ради увиђај. Само ми није јасно, откуд он ту, па ми смо тим подручјем прошли двадесетак пута од дана његовог нестанка, ничег ту није било. Чуо сам да ће се радити обдукција да би се утврдио узрок смрти – каже Владимир.

Нишка полиција је птоврдила да им је око 15 сати пријављено да је пронађено тело непознатог човека у Горњем Међурову, да је обавештено Више јавно тужилаштво те да ће леш бити упућен у Завод за судску медицину ради обдукције.

Србина родбина је након његовог нестанка казала да је 5. фебруара ујутро отишао до баште према Бубањ селу, да вади купус.

– У повратку је свратио у продавницу, према сведочењу продавца било је око 10 сати ујутро када је купио хлеб. Донео га је кући као и лекове за супругу, а затим изашао. Његов школски друг нам је казао да га је око 13 сати уочио како иде према граду. Срели су се код кафане „Стара планина“, али супротно обичају, нису поразговарали, рекао нам је да је Срба у пролазу само нешто промрмљао. Наводно је око четири сата виђен код сеоског гробља, али то није поуздана информација. После тога, од њега нема ни трага ни гласа – причао је тада Владимир.

Извор: Телеграф/srbijadanas.com