Србија

Ударно! ПРОНАЂЕН НЕНАД (15) ИЗ ЛАЗАРЕВЦА, ЗА ДЕВОЈКОМ СЕ ЈОШ УВЕК ТРАГА! Огласио се његов отац: Исцрпљен је, неколико дана није јео!

Ненад Н. (15), тинејџер који је у четвртак нестао са девојком Теодором Миленковић (15), пронађен је јутрос око четири сата у Београду

– Окончало се… Из полиције су ме звали јутрос у 4 сата, Ненад је пронађен код Вуковог споменика у МУП на Звездари смо га преузели, а Теодора још није пронађена – казао нам је Ненадов отац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је додао, његов син није могао да каже где је Теодора, јер га је напустила у тренутку сна.

– Дете је ухватио сан, јер није спавао 4 ноћи. И кад се пробудио – ње нема. Њега је пронашла полиција, видели су га и одвели, а ја сам га довео кући. Он је тренутно растројен и уморан. Надам се да ће све да буде у реду – додао је отац за Телеграф.

Потрага за петнаестогодишњим дечаком трајала је, тако, више од 60 сати.

У четвртак у 12 сати је Ненад рекао да иде да је испрати до аутобуске станице, али од тада им се губи сваки траг. Последње информације које породица Николић има је да су ушли у аутобус за Београд.

Родитељи су у четвртак око 21.30 Ненадов нестанак пријавили полицији.

Девојчицини родитељи казали су да је она код себе имала 1.500 динара и 20 евра.

Теодора и Ненад су се упознали преко Инстаграма.

Како су раније рекли његови родитељи, они су се чули са девојчициним родитељима, који су истакли да је Теодора проблематична и да је више пута пријављивана као нестала.

– И раније је знала да оде од куће кад се наљути, али би углавном прошетала и вратила се. Брине нас што јој је угашен телефон. Надамо се да ће се појавити, оптимистични смо. Пријавили смо нестанак полицији, не седимо скрштених руку, а посетили смо и Ненадове родитеље – рекла је Емина Миленковић, Теодорина мајка.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс