Србија

УЖАС У СРБИЈИ: Пребили свештеника па насрнули и на децу

У СУБОТУ је у Косјерићу дошло до заиста несвакидашњег инцидента након једне фудбалске утакмице, када је више особа насрнуло на голмана и свештеника Благоја Гавриловића из села Ражана и његову супругу наочиглед мале деце.

Тим Омладинца долази из Заблаћа у околини Чачка. Место које је познато по томе што је свету подарило мајку легендарног фудбалера Роберта Просинечког.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након меча навијачи Омладинца који су били у кафани на стадиону сукобили су се са свештеником Благојем Гавриловићем из села Ражана који је уједно и голман Црнокосе из Косјерића.

Председник клуба Зоран Антонијевић дао је коментар на цео догађај у разговору за Новости.

– Срамота је што се то догодило у Косјерићу. Нападнут је свештеник, његова супруга, деца, то је поражавајуће за спорт. Велика је срамота шта се догодило, почео је Антонијевић.

Он додаје да је инцидент ничим изазван.

– Он је свештеник, ниједног тренутка није никога провоцирао. Благоје је омиљен међу народом у парохији. Добро је што моји фудбалери нису били ту у том тренутку, јер би то ескалирало и догађај би био много гори.

Председник Косјерића додаје да је Гавриловић напустио болничко лечење на своје инсистирање.

– Он је увече ишао у дом здравља. Упутили су га на болничко лечење, он је потписао и изашао на свој ризик. Поражавајуће је све ово, највећи је проблем због његове троје деце. Син му је у фудбалском клубу, био је у Чачку на утакмици. Двоје деце, од три и седам година присуствовала су инциденту.

Да ствар буде гора, нападнута је и његова супруга.

– Свештеникову супругу су ударили ногом у пределу стомака. Она је добро. чули смо се јутрос, али има трауме, рекао је Антонијевић.

Извор: Новости