Србија

УЖАС У СРБИЈИ: Пребили свештеника па насрнули и на децу

У СУБОТУ је у Косјерићу дошло до заиста несвакидашњег инцидента након једне фудбалске утакмице, када је више особа насрнуло на голмана и свештеника Благоја Гавриловића из села Ражана и његову супругу наочиглед мале деце.

Тим Омладинца долази из Заблаћа у околини Чачка. Место које је познато по томе што је свету подарило мајку легендарног фудбалера Роберта Просинечког.

Након меча навијачи Омладинца који су били у кафани на стадиону сукобили су се са свештеником Благојем Гавриловићем из села Ражана који је уједно и голман Црнокосе из Косјерића.

Председник клуба Зоран Антонијевић дао је коментар на цео догађај у разговору за Новости.

– Срамота је што се то догодило у Косјерићу. Нападнут је свештеник, његова супруга, деца, то је поражавајуће за спорт. Велика је срамота шта се догодило, почео је Антонијевић.

Он додаје да је инцидент ничим изазван.

– Он је свештеник, ниједног тренутка није никога провоцирао. Благоје је омиљен међу народом у парохији. Добро је што моји фудбалери нису били ту у том тренутку, јер би то ескалирало и догађај би био много гори.

Председник Косјерића додаје да је Гавриловић напустио болничко лечење на своје инсистирање.

– Он је увече ишао у дом здравља. Упутили су га на болничко лечење, он је потписао и изашао на свој ризик. Поражавајуће је све ово, највећи је проблем због његове троје деце. Син му је у фудбалском клубу, био је у Чачку на утакмици. Двоје деце, од три и седам година присуствовала су инциденту.

Да ствар буде гора, нападнута је и његова супруга.

– Свештеникову супругу су ударили ногом у пределу стомака. Она је добро. чули смо се јутрос, али има трауме, рекао је Антонијевић.

Извор: Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

април 2021.
П У С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930