Регион

Велика туга! МЛАДИ ПЕВАЧ ИСПРАЋЕН НА ВЕЧНИ ПОЧИНАК! Момирова мајка кроз јецаје понављала: Сине извини, нисмо те разумели!

Док су младића спуштали у раку, његова мајка је нарицала: „Сине мој, извини што те нисмо разумели! Млад си ми отишао, шта ћу сад без тебе“.

Овогодишњи учесник музичког такмичења „Звезде Гранда“ Момир Луковац (24), који се у уторак увече убио у Црној Гори у стану у ком је живео с девојком, сахрањен је јуче у поподневним сатима на гробљу Шабов круг у Мартинићима. Породица и пријатељи испратили су певача на вечни починак, а сузе и јецаји неутешне Момирове мајке одзвањали су гробљем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Момирова мајка се не мири са чињеницом да је остала без сина. Њу су чланови породице придржавали док се сандук спуштао у земљу јер је једва стајала на ногама. Све време је причала кроз плач: „Сине мој, извини што те нисмо разумели! Извини што нисам знала шта те је мучило! Млад си ми отишао, шта ћу сад без тебе?“ Цвеће су доносили људи који нису никада познавали Момира, али су дошли да га испрате заједно с породицом. Баш је било страшно гледати свето. Страшно је да се тако млад човек сахрањује. Живот је био пред њим. Замислите ту мајку сад како ће даље кроз живот без детета – испричао нам је извор с гробља у Црној Гори.

Пре него што је одлучио да дигне руку на себе, Луковац као да је у више наврата најавио самоубиство кроз стихове песама које је певао. Двадесетчетворогодишњи певач је на Фејсбук профилу последњи пут окачио песму Саше Матића „Сад је касно“, а пре тога је током последњег наступа док је гостовао у јутарњем програму отпевао стихове чувеног хита Томе Здравковића „Песме моје“, а у којима певач говори о човеку који се опрашта од живота. „Једног дана када одем, једног дана када одем ја… Оставићу песме своје, да их старо друштво запева. Ни за шта ме не кривите, останите с друговима и за мене живите“, гласи један од стихова у поменутој песми, које је Момир у студију отпевао с доста емоција.

Како смо сазнали, певачеви најближи и даље не могу да дођу себи после свега, а највише их чуди и збуњује чињеница да ниједног тренутка нису наслућивали да би Момир могао да се убије, а још мање да је имао било какве проблеме.

– Не знам шта да вам кажем… Момир је био све, само не депресиван или нешто слично. На свим пољима је био успешан, не знам како је могуће да је до овога дошло. Ко зна шта му је било у глави, то нико не може да сада да зна. Свакако да смо било шта слутили или да смо га бар боље слушали, можда бисмо и открили нешто. Жао ми је, не могу више ништа да вам кажем – рекла нам је кратко Момирова познаница.

Подсетимо, након смрти певача појавиле су се информације да је Момир дигао руку на себе наводно због љубави, а дуго је заједно живео с вереницом, која је била старија од њега.

Певачева сестра: Сунце моје, животе мој, што ме остави!

Једна од певачевих сестара Оливера Растодер тешко је поднела одлазак брата, па се и на друштвеним мрежама од њега опростила потресним речима.

– Поносу мој, радости моја и срећо, зашто?! Моје сунце, мој животе, зашто ме остави? Хиљаду пута те питам зашто? Како ће сестра даље без тебе. Не знам зашто си урадио ово што си урадио, али знај да моја туга нема крај – написала је Оливера у својој објави.

Убио се пред рођендан

Момир Луковац, који се убио почетком недеље, у суботу би напунио 25 година. Млади певач ком су многи предвиђали блиставу каријеру оставио је све у шоку јер је дигао руку на себе. Људи из његове околине сведочили су томе да је увек био ведрог духа и насмејан, па многи не могу да поверују да је наудио себи, те се полемише да је имао неки нерешив проблем.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс