Србија

ВЕЉА НЕВОЉА И МАРКО ЗВЕР У СТРАХУ: На стадиону Партизана пронађен ДНК ЈЕДНЕ ОД ЖРТАВА, почели су да паниче и шаљу претње из затвора!

У криминалној групи Вељка Беливука званог Веља Невоља и Марка Миљковића званог Месар завладала је паника. Они су били сигурни да неће бити обезбеђени материјални докази против њих јер су све темељно “чистили” за собом, међутим, како сазнајемо, ДНК траг једне од жртава пронађен је на стадиону у Хумској! Када су Беливук и Миљковић то сазнали почели су да шаљу претње и поруке упозорења из затвора.

Како „Блиц“ сазнаје, Веља Невоља и Марко Месар буквално су до пре неколико дана били убеђени да неће робијати. Вође ове свирепе групе сматрали су да неће бити прибављени докази и да ће оптужнице евентуално бити за отмице, а које ће, како су мислили, такође пасти јер нема материјалних доказа. Њихов мото је – „нема тела, нема дела“, па су Беливук и Миљковић били, грубо речено, опуштени и сигурни да су се извукли.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У почетку, по хапшењу, заводили су ред по затвору, међутим, како су сазнали да је Тужилаштво прибавило много доказа против њих, Беливуково и Миљковићево утеривање страха је спласнуло.

Телефон сакривен у тегу и претње из затвора

На сазнање да има заштићених сведока, шок је уследио на пронађени ДНК једне од жртава на стадиону. Мобилни телефон пронађен у тегу у Миљковићевој соби је служио управо да се преко појединих људи упуте претње члановима групе који знају шта је рађено, али и онима који су на слободи. Према сазнањима “Блица” Миљковић је контактирао и породицу и пријатеље.

Полиција и Тужилаштво “затворени” су за прецизне информације шта све од доказа имају, али чињеница је, како кажу упућени у ову истрагу, да је прибављено довољно материјала за осуду, тиме и робију.

– Беливук и Миљковић су се једноставно речено уплашили јер су били сигурни да за њих неће бити решетака – каже „Блиц“ извор из истраге.

Ко је унео телефон у затвор?

Тренутно се испутује и ко је Марку Миљковићу, који је према неколико извора био режисер свирепих убистава, дотурио телефон у затвор. Како „Блиц“ сазнаје, иако је прва помисао да је реч о неком од затворских чувара, истрага је полицију одвела у другом смеру.

Извор: Блиц