Русија

Више ништа неће бити исто! НЕПРИЈАТЕЉИ РУСИЈЕ ОСЕДЕЛИ ПРЕКО НОЋИ: Путин са само две речи довео Запад до хистерије!

РУСКИ председник Владимир Путин је са само две речи успео да доведе Запад до хистерије, рекао је војни стручњак Алексеј Леонков.

Руски лидер је недавно упозорио западне државе да не прелазе црвену линију, јер би то могло довести до озбиљних последица. Реакција страних земаља на ову изјаву била је близу изненађења и ужаса, тврди Леонков у емисији „Соловјев уживо“. Нагласио је да су Путину биле потребне само ове две речи – „црвена линија“ да би уплашио Запад.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Запад се фокусирао на наша спољнополитичка питања. Израз „црвена линија“ уплашио их је до проседе – најблаже речено – рекао је стручњак.

Ефекат који је произвео шеф Руске Федерације појачан је неизвесношћу у исцртавању ових јарко црвених линија, сматра Леонков. Нагласио је да САД и њихови европски савезници тренутно траже границе онога што је дозвољено у односима са Русијом. Стручњак је појаснио да Запад једноставно не зна где ће Москва повући црвене линије, подсећајући да су ривали Руске Федерације спалили многе мостове иза себе, па их сада морају поново градити.

Додао је да неки „мостови“ и даље остају између Руске Федерације и западних држава у сферама глобалне екологије и оружаних снага.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс