Србија

ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: Бићемо шампиони Европе, не могу да сакријем своју срећу и понос!

Председник Србије, Александар Вучић, огласио се видео-снимком на свом Инстаграм профилу и саопштио сјајне вести за Србију, изразивши велику радост због најновијих резултата.

– Наше процене за први квартал испоставиле су се, срећом, нетачним. Очекивали смо стопу раста минус 1,3, како бисмо могли да до краја године остваримо раст од 6 одсто. Међутим, имам изванредне вести за вас и не могу да сакријем своју срећу и понос због тога што се налазим на челу земље која је то успела. У првом кварталу Србија је остварила раст од више од плус 1, то је енормна разлика у односу на оно што смо очекивали. Немачка је очекивала минус 1,5, а имају 1,7 и нису задовољни због тога – рекао је Вучић и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Србија иде страховитом брзином напред захваљујући Вама, грађанима Србије. Ако будемо имали 11 одсто у другом кварталу, а верујем да можемо јер је планирано 10 одсто бићемо шампиони Европе по привредној стопи раста. И на крају све то можемо ако нам помогнете и ако се вакцинишемо и ако се вратимо послу, ако се вратимо раду – рекао је Вучић у свом обраћању.

Извор: Курир.рс