Србија

ВУЧИЋ УСКОРО ПРОГЛАШАВА ПОБЕДУ НАД КОРОНОМ: Спремни чак и билборди, отвара се све!

Моцарт кладионице су данас своје запослене обавестиле да се ускоро очекује почетак рада кафића те да се запослени припреме за дуго очекивно попуштање мера. Ваља скинути прашину са еспресо апарата јер ће шанк поново да ради.

У документу који су послали својим запосленима, наведене су све ставке које запослени треба да обаве јер ће, како Моззарт предвиђа, кафићи ускоро бити потупуно отворени, без ограничења рада на баште.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Друге незваничне информације потврђују да је председник СНС Александар Вучић већ спремио билборде у којима проглашава победу над короном у Србији. Масовно постављање билборда у којима се велича Вучићева победа над короном је планирано за прву половину маја.

Подсећамо, Моцарт кладионице су од својих запослених захтевале да се вакцинишу, јер имају информацију, да ће објекти у којима ради вакцинисано особље моћи неометано да раде.

Поново, Моцарт зна нешто што ми не знамо, а одакле им такво сазнање, питамо се.. Можда су на директној линији са Кризним штабом?

Угоститељи жељно ишчекују попуштање мера и потпуно отварање угоститељских објеката, посебно оних који немају башту. Према Моцарту, то нас очекује ускоро!

Извор: Луфтика