Србија

ЗЛА КОБ „КУЋЕ ОД СРЦА“: Ово није прва несрећа која је задесила екипу, водитељка настрадала 2018

Фото: Фејсбук принтскрин

Јасмина М. која је тешко повређена у судару који се у петак, око 11 сати, под још неразјашњеним околностима догодио у селу Лађевци на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево – Прељина, подлегла је повредама у Општој болници „Студеница“ у Краљеву. Подсетимо, ово је чак друга несрећа, која је у протеклих неколико година, задесила екипу поменутог серијала, након што је 2018. тешко повређена тадашња водитељка Сандра Денда.

Подсетимо, удес, у којем је настрадала организаторка „Куће од срца“ Јасмина М., догодио се данас када је камион „сканија“, прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет „фијат“, у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала, а који је покушао да се на главни укључи са споредног пута.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ватрогасци су морали да секу возило да извуку тешко повређену Јасмину М., која је потом подлегла тешким повредама.

Возач, који је такође повређен, у стабилном је стању.

Иначе, ово није прва несрећа која је задесила екипу серијала „Кућа од срца“. Наиме, пре неколико година, тадашњи водитељка и продуценткиња серијала „Кућа од срца“, доживели су тешку саобраћајну несрећу.

Тада је у удесу водитељка Сандра Денда једва извукла живу главу.

Несрећа се догодила у августу 2018. године у близини Ковина. Тада је аутомобил у коме се налазила са колегиницом Драганом Ј. и младићем А. А. коме су градили кућу у оквиру емисије „Кућа од срца“, слетео у канал.

Денда је одмах пребачена у Ургентни центар и оперисана, а у удесу јој је било смрскано лице.

Извор: Нова