loading...
Србија

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ СМЕЈЕ ТАКМИЧАРУ У ПОТЕРИ: Његов одговор на једноставно питање је УРНЕБЕСАН (ВИДЕО)

Један од учесника последње емитоване епизоде такмичења “Потера” Ђорђе Јањић из Лесковца у првом кругу освојио је 40.000 динара, а онда је уследио и други – “борба” са трагачем и једно “незгодно” питање.

Он је тада дао одговор о ком друштвене мреже не престају да причају.

“Који Бугарин је 1994. године освојио Златну Лопту, престижну награду коју додељује мазагизн ‘Франс фудбал’?”, гласило је питање, а као одговор Ђорђе је изабрао македонског певача Зорана Ванева, постао хит на друштвеним мрежама и изненадио и насмејао трагача.

“Ја нисам веровао кад сте стисли, мислио сам да је питање баш лако”, рекао је трагач.

“Наравно да знам, само сам мислио да је он раније био”, правдао се Ђорђе.

Тачан одговор је био под “б” – Христо Стоичков, највећи бугарски фудбалер у историји, Златна копачка Европе 1989, бивши играч Барселоне, Парме, једна од звезда Светског првенства 1994. године.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Vanev (@vanevzoran)

Као трећи понуђени одговор био је легендарни Макенонац Дарко Панчев, центарфор Црвене звезде, освајач Златне копачке Европе и стрелац гола за Звездину титулу првака Купа шампиона.

Певач Зоран Ванев је пореклом из Македоније, активно се бавио музиком од 1993. до 2011. године, након чега се повукао из јавности и данас са породицом живи у Швајцарској и бави се здравственим осигурањем.

Зоран се прославио песмом “Јужна пруга”, која је и данас велики хит и може се чути на многим слављима.

Одговор такмичара можете погледати ако премотате видео на 6 минута

Извор: Курир.рс/К.Ђ./Србија јавља