Занимљивости

ДАНАС ЈЕ КРВАВИ МЕСЕЦ, ЗАМИСЛИТЕ ЖЕЉУ: Да би вам новчаник био пун, обавезно урадите ОВО…

Током овог периода емоције дивљају, постајемо рањиви, чешће осећамо главобољу, умор, али и невиђен пораст енергије.

У мају нас очекује неколико моћних астрономских појава – потпуно помрачење, супер месец, пун месец. Све ово ће се догодити 26. маја. Астрономи кажу да ћемо на ноћном небу моћи да видимо највећи месец ове године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иначе, управо се мајски пуни месеци називају и ружичасти, али и крвави месец.

Током овог периода емоције се појачавају и постајемо рањивији, чешће осећамо главобољу, умор или невиђени пораст енергије. Стога постоје ризици од погрешних корака и непромишљених поступака. Ако сте у могућности, од пресудне важности је да се смирите и сачекате да овај период прође.

Покушајте да се не сукобљавате, не чините нешто силом, ни на пречац. Сјајно је у овом периоду препустити се вољи своје интуиције и осећања, осетити своје жеље сваком ћелијом, скенирати своје расположење и одмах пронаћи методе за побољшање, усаглашавање. Мислите позитивно, замислите срећну будућност и уживајте у садашњости.

26. мај је најбољи дан за провод у природи. Ако то није могуће, онда од самог јутра попијте чашу пуну чаробне воде унапред припремљене у ноћи 25ог на 26. мај коју ћете оставити на прозорској дасци у најлепшој и најдражој шољи. Ујутро, када је попијете, кажите Месецу менталну захвалност за помоћ и подршку.

Ако желите да вам новчаник буде пун, кад је пун месец оставите га на прозорској дасци отвореног прозора.

На овај дан је потребно да замислите жеље. Најбоље је ако можете започети писање листе у 14.00 и завршити до 15.00. Ако постоји прилика учините то поред отвореног прозора са упаљеном свећом у близини. Жеље би требале бити јасне и конкретне, са приближним датумима испуњења.

Увече 25. или 26. маја ујутру, идите у природу по цвеће. Сакупите прелепи букет цвећа које вам се јако допада. Ставите их на прозорску даску своје собе у којој се опуштате. Биће заштићени месечевом енергијом, магијом и снагом.

Упамтите: коридор помрачења остаће са нама до 10. јуна. Због тога је боље следити све препоруке пре овог датума: не сукобљавајте се, не проналазите грешке, не започињите нове важне догађаје, не критикујте, не захтевајте, већ само живите са својим осећањима, уживајте у природи, покушајте да буди смирена и срећна особа.

Овај период је важан за сваку особу, јер управо у овом тренутку започињу унутрашње промене. На крају крајева, све око нас зависи од нас. А ако подлегнемо провокацијама и изгубимо се па доживимо излив емоција, ништа добро се не може десити.

Најважније је да сутра, 26. маја у периоду од 14х до 15х, посветите се својим мислима и осећањима.

Извор: stil.kurir.rs