Србија

ФИЛМСКА ПОТЕРА У НИШУ: Младића са потернице јурило 10 полицијских возила, бежао па изазвао удес и погинуо (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Ј. Г. возач „шевролета“ (28) који је изазвао тежак удес код Југбодановца претходно је бежао од полиције која је покушала да га заустави још у Нишу, највероватније јер за њим постоји расписана потерница, сазнаје „Блиц“.

Како сазнајемо, саобраћајна полиција је вршила редовну контролу саобраћаја и покушала да заустави возача „шевролета“ светлосном сигнализацијом, међутим он је одбио да стане и дао се у бег! Ј. Г. се на овај потез највероватније одлучио јер за њим постојирасписана потерница Основног суда у Алексинцу где се против њега води поступак због тешке крађе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ј. Г, који је у возилу био са девојком Ј. П. (19) из Ниша, кренуо је да бежи у правцу насеља Бубањ, па ка Железничкој станици и Новом Селу, Мерошини и на крају ка Југбогдановцу где је изазвао несрећу прешавши на супротну страну коловоза и сударивши се са „аудијем“. У „аудију“ су били супружници Б. К. (61) и Л. К. (53), обоје из Ниша.

У потери за Ј. Г, чије је задње пребивалиште било пријављено у Јагодини, учествовало је осам полицијских возила и двојица мотоциклиста полицајаца!

Колико је потера била драматична показује и то да су Нишлије по друштвеним мрежама размењивале информације где су и у ком тренутку приметиле аутомобил који великом брзином бежи док га јури велики број полицајаца!

Последња информација на друштвеним мрежама била је да је возач „пројурио кроз Мерошину“.

Како „Блиц“ незванично сазнаје, Ј. Г. чак уопште нема издату возачку дозволу!

Подсетимо, до стравичног судара дошло је око 14.30 сати на путу Ниш-Прокупље. Бегунац од полиције је погинуо на лицу места, док су три особе повређене у удесу – девојка која се са њим налазила у „шевролету“ и брачни пар из „аудија“.

Призор на лицу места је стравичан! „Ауди“ је завршио у јарку, а „шевролет“ чак педесетак метара даље на пољани. На лицу места је велики број полицајаца.

Извор: Блиц