Србија

Хорор! КЊИГОВОЂЕ НАСМРТ ПРЕТУКЛЕ ПРОДАВАЧИЦУ! Отишла да се суочи са њима јер су јој украли паре, ПОЛИЦИЈА ЈЕ НАШЛА ЗАКОПАНУ У ДВОРИШТУ

Богданка Г. (68) и њен син Бобан М. (46) из Панчева, обоје књиговође, ухапшени су због сумње да су 17. маја насмрт претукли Румунку Миоару Хајдуц (53), којој су водили пословне књиге!

Тело несрећне жене су после крвавог пира закопали у дворишту њихове куће и плитку хумку прекрили бетонским блоковима!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убијена Миоара имала је тезгу на панчевачком бувљаку, а кобног дана суочила се са књиговођама јер је сазнала да су јој украли паре са рачуна, што ју је коштало живота.

Продавала гардеробу

Извор из истраге каже да је Миоара годинама живела у Панчеву и да је пристојно живела тргујући гардеробом на тамошњој бувљој пијаци. Међутим, она је нестала 17. маја, а дан касније њени рођаци пријавили су то полицији.

– У разговору са Румункиним рођацима и познаницима утврђено је да је она последњи пут виђена кад се упутила у кућу својих књиговођа. Пре тога пожалила се пријатељима да су јој нестале паре са рачуна, па је ишла да се обрачуна са Богданком и њеним сином – казао је наш извор.
Према његовим речима, Миоара је 17. маја у поподневним часовима дошла у кућу својих књиговођа у Улици Иве Курјачког.

– Истрага ће утврдити шта се тачно десило у кући тог дана. Богдана и њен син за сада не желе да открију детаље, па још није познато да ли су они планирали да убију клијенткињу, коју су опљачкали, или су то урадили у афекту, после жучне свађе око новца. Такође, још није познато ни чиме су Румунки смрскали лобању – објашњава наш извор, и додаје:

– Како је утврђено досадашњом истрагом, мајка и син су након убиства сачекали да падне мрак, а затим су њено тело увили у најлон и однели иза куће. Тамо су, у дворишту, ископали плитку рупу и у њу бацили тело несрећне Румунке. Потом су је прекрили земљом и бетонским блоковима, мислећи да нико никад неће сазнати шта се десило са Миоаром.

Гроб испод блокова

Међутим, само два дана после злочина, полицајци су банули у кућу Богданке и њеног сина. Одмах су приметили набацане блокове у дворишту и кад су их уклонили, пронашли су свежу хумку, у којој је било закопано тело нестале жене. Мајка и син су одмах затим ухапшени.

Богданкин комшија каже да су она и њен син веома чудни, а умели су да буду и агресивни.

– Нису се дружили ни са ким из комшилука и стално су правили проблеме. Имају ту агенцију за књиговодство, али клијенти су им углавном били странци, Кинези, Румуни или Бугари који су имали тезге на бувљаку. Сигуран сам да су и њих поткрадали. Нико од домаћих власника радњи није хтео да ради с њима јер су знали какви су – казао је комшија.

WC у дневној соби

Он је напоменуо и да су Богданка и Бобан били имућни и имали су добре везе у општини.
– Поседују неколико некретнина у Панчеву, станове, куће… Кад би се посвађали с неким, били су у стању да му из пакости наместе неку инспекцију. Сви су зазирали од њих… Ја никад нисам ушао код њих у кућу, али прича се да су Богданка и њен син монтирали WC шољу у дневној соби, поред једног степеништа, ваљда их је мрзело да иду до WC-а да обаве нужду. Чудни људи… – рекао је комшија.

Пас Цезар осетио злочин

Први комшија Богданке и Бобана испричао је да је његов пас Цезар 17. маја увече непрестано цвилео, као да је осетио злочин.
– Нисам знао шта је мом Цезару. Изашао сам у двориште, проверио све, никога нисам видео и ништа нисам чуо. Цезар је, међутим, и даље упорно цвилео, гребао је по зиду који дели његов бокс од Богданкиног дворишта, целу ноћ нисам могао да га смирим. Тек кад се прочуло да је нека Румунка убијена и закопана у дворишту код Богданке, схватио сам да је Цезар осетио шта се дешава – прича Цезаров власник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс