Србија

ХОРОР НА ЗЛАТИБОРУ! ГОНДОЛА ОСТАЛА СА ПУТНИЦИМА У ВАЗДУХУ: Човек копао канал па пресекао КАБЛОВЕ за напајање!

Јуче поподне ко се нашао у једној од кабина златиборске гондоле мора да је доживео велику непријатност када је стао цео систем и остао да виси у ваздуху. До квара је дошло услед пресецања кабла за напајање, али на сву срећу одмах је укључено помоћно напајање, те су путници безбедно стигли до станица гондола.

– Због непредвиђених околности и квара на електро мрежи гондола је јуче у 15.40 остала без напајања и стала са радом. Уз помоћно напајање сви путници су успешно евакуисани. До квара је дошло када је приватно лице на локацији Кобиља глава, када је копао канал за воду пресекао каблове за напајање – рекао је извршни директор ЈП „Голд гондола“ Миломир Туцовић, преноси Информер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао да се ЈП „Голд гондола“ извињава свим путницима на непријатности и позива све који су оштећени да се јаве у току дана или најкасније у понедељак како би искористили своје карте и поново се возили или уколико желе да им се рефундира новац.

– Право на рефундацију имају сви путници који су се пријавили на станицама после 15 часова и они који нису искористили повратак са станице Торник. Путници који су остали на станици Торник су аутобусима враћени у центар Златибора – каже Туцовић.

Квар је отклоњен јуче поподне.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс