Србија

Хорор! СРПКИЊУ (22) ДРЖАЛИ КАО РОБИЊУ: Мучили је и изладњивали, терали да се проституише, полиција објавила шоканте детаље

СРПСКА држављанка (22) прошла је пакао у Италији, где је била намамљена преко друштвених мрежа.

Полиција Болоње саопштила је на конференцији за новинаре да је девојка била приморавана на проституцију, мучена и изгладњивана, и да се спасла тако што је пила детерџент због чега је завршила у болници.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојци из Србије, из породице лоше материјалне ситуације, младић је на Фејсбуку обећао брак у Италији, али када је стигла у Пјаноро Векио код Болоње, његова породица ју је заробила и терала да се проституише.

Несрећној девојци је речено да мора да „одради“ 400 евра, колико јој је лажни младожења послао да би допутовала у Италију. Држана је затворена, уз стални надзор. Давали су јој један оброк дневно, тукли је, терали је да проси и проституише се.

– Девојка се на крају отровала да би побегла, пила је детерџент данима и изгубила страшан број килограма, чак 30. Добила је и температуру и њени мучитељи су помислили да има корону. У болници је испричала шта је проживела и они су ухапшени – рекла је заменица асистента комесара болоњске полиције, Елена Јоланда Чериа.

Ухапшено је четворо чланова те породице, мајка, отац и два сина. Терете се за киднаповање, неовлашћено затварање, приморавање на просјачење и проституцију

 

 

 

 

 

 

Извор: Мондо