Србија

Хорор у Србији! Разбојници тукли жену док им није рекла где крије новац, она претучена пошла да тражи брата и наишла на језив призор!

Две особе упале су јуче у кућу Р. Ј. (66) у Моклишту код Беле Паланке, претукли је и од ње захтевали да им каже где чува новац. Несрећна жена им је на крају рекла где се налази новац, а разбојници су украли 300.000 динара и за сада неутврђену количину страног новца.

Како сазнајемо две непознате особе дошле су до куће Р. Ј, а када им је отворила врата они су са маскама на лицима ушли у њену кућу, оборили је на под и тукли је све док им није рекла где се налази новац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када су разбојници побегли са пленом, претучена жена је кренула да тражи свог брата П. М. (61) са којим живи, а онда га је затекла без свести и са бројним повредама главе!

Несрећни мушкарац је пребачен у болницу, међутим подлегао је задобијеним повредама.

Како наводе мештани, брат и сестра важе за имућније у селу јер имају стадо оваца и од државе су добили новац за парцеле које су им узете за изгадњу ауто-пута. Претпоставља се да су за то значи и разбојници и да су управо зато напали старијег мушкарца и жену.

Полиција је ухапсила два мушкарца које сумњичи за извршење злочина. Према незваничним информацијама у питању су младићи из Беле Паланке који су и као малолетници починили бројна кривична дела.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс