Србија

ЈЕЗИВ ПРИЗОР: Запаљен гроб оца Дарка Лазића

Гроб оца Дарка Лазића, Милана Лазића, изгорео је у пожару.

Наиме, мештани су згрожени призором који су затекли на сеоском гробљу. Ватра је у потпуности уништила оквир са вештачком травом, али и доњи део надгробног крста, док су венци који ту стоје од децембра, када је Драган сахрањен, незахваћени ватром.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како комшије причају, породица сумња да је пожар подметнут.

– Лазићи нису заслужили овако нешто. Престрашно је да неко из обести и љубоморе уништи гробно место њиховог члана породице. Милан је био много добар човек, поштен, спреман сваком да помогне и све нас је ово потресло, када смо на Побусани понедељак изашли на гробове најмилијих и затекли језив призор. Чуо сам да су Даркова мајка, бака и брат потресли кад су им јавили шта се догодило и да су одмах отишли на гробље да виде колика је штета – рекао је за „Курир“ један од становника Брестачу, који је инсистирао на анонимности.

По селу се прича да је неко то намерно урадио да би напакостио породици због Дарка. То се десило пре недељу-две, чуо сам да је једна комшиница отишла до куће Бранке и њеног другог сина да им то јави, још док је ватра горела. Они су одмах отишли и некако угасили ватру. Баш су се били потресли, јадни људи – испричао је мештанин.

Дарко и његова мајка Бранка се нису оглашавали.

Извор: Блиц