Свет

КИНЕЗИ ШОКИРАЛИ СВЕТ: Не слути на добро ако Американци крену у инвазију на Русију! Ево шта их чека тамо!

Непријатељске војнике чека непријатно изненађење током инвазије на Русију

Кинески аналитичари указали су на околности које негирају све калкулације америчке команде оружаних снага за муњевиту победу над Русијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Брзо погоршање односа Москве и Вашингтона приморава стране стручњаке да све више разговарају о перспективи директне оружане конфронтације Русије и Сједињених Држава.

Истовремено, западни аналитичари већ почињу да нагађају да ће америчким војницима бити довољно само неколико дана да заузму руску територију.

„Американци изјављују да могу да заузму Русију за само недељу дана“, наводе кинески аналитичари.

Међутим, они примећују да руске оружане снаге имају важну стратешку предност над Сједињеним Државама, што гарантује да ће, „америчку војску, када покуша да продре у Русију, чекати неочекивано изненађење“.

„Русија има невероватно велику стратешку дубину одбране. Сједињене Државе једноставно не могу физички да преузму контролу над тако великим територијама за само седам дана“, кажу кинески стручњаци, указујући да географске карактеристике Русије неће дозволити Западу да спроводи агресивне антируске планове.

Такође, Кинези су се осврнули и на „посебности карактера Руса“, ​​који су у Кини названи „борбеном нацијом“, изражавајући уверење да ће становништво Русије „у сваком случају показати непријатељу жесток отпор“.

Све ово на крају не слути на добро за освајаче Русије.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs